21/10/11

Top 20 Pasok Voters


Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται "Πάνσοφος Ελληνικός λαός"...

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ περιμένω ο "ξερόλας" Έλληνας που είδε τα μούτρα του σε αυτό το βιντεάκι να μουτζώνεται κατακόκκινος από ντροπή.
    Ακόμα και αυτές τις τραγικές πλέον ώρες υπάρχουν "άνθρωποι" που έχουν πολιτική άποψη του τύπου "ο τάδε πολιτικός είναι συμπονετικός"..ή "ο τάδε που είναι γνωστός της κουμπάρας του μπατζανάκη της συννυφάδας της πρώτης ξαδέρφης του κυρ. Μπάμπη,γαμώ την επαρχία μου μέσα.. Ή ο "τάδε ξέρει αλλά οι Γερμανοί και οι Γάλλοι φταίνε που δεν τους αφήνουν.
    Γιατί δυστυχώς ζώα όπως και στο βίντεο χωρίς αυτογνωσία που έχουν φάει εδώ και δεκαετίες το ποίημα για το εκλογικό δικαίωμα του Έλληνα σχηματίζοντας πολιτική γνώμη στα καφενεία και μπροστά απ'τις τηλεοράσεις ,βάζοντας τον γαμω-εγωισμό τους πάνω απ΄το δημόσιο συμφέρον,αναπαράγοντας ότι οι πατεράδες και οι παππούδες τους έλεγαν,δεν επρόκειτο να αλλάξουν.
    Και κουβέντα για τους προδότες.
    Μην έχοντας την δύναμη να αφήσω πίσω μου αυτό τον πραγματικά ευλογημένο και πανέμορφο τόπο,μαζί με όλους τους ξερόλες απόγονους του Περικλή,Πυθαγόρα, Ηράκλειτου,Μιλτιάδη, Λεωνίδα,Αριστοφάνη,Αλέξανδρου, δυστυχώς θα κάτσω να τα φάω στα μούτρα όλα αυτά που έρχονται.
    Τσαντίστηκα πραγματικά με την βλακεία που μόλις είδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα, λέξη προς λέξη με το σχολιασμό σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi anthropoi einai ARROSTOI,
    exoun pragmatiko PROVLIMA,
    AIDIA thelw na kanw emeto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...