19/1/12

Πατατάκια ή γαριδάκια?



ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, το αφεντικό της Chipita , σε συνέντευξη του στη εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΝΗ 15-1-2012 μεταξύ άλλων αναφέρει:

 “Τα γαριδάκια είναι σίγουρα μια πολύ καλής ποιότητας τροφή, σίγουρα πολύ καλύτερη από τα πατατάκια, ενώ ο κόσμος πιστεύει ακριβώς το αντίθετο. Το γαριδάκι δεν τηγανίζεται. Εγώ στα παιδιά μου πηγαίνω γαριδάκια. Μιλάμε για σκέτο καλαμπόκι, λαδάκι και τυράκι. Και το λάδι φτάνει μέχρι τους 40 βαθμούς, δηλαδή θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η πατάτα μπορεί να φτάσει τους 200″

Από δημοσίευση της Καθημερινής: news.kathimerini.gr

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...