13/7/12

Προτεινόμενη ταινία: The Raid : Redemption (2012)



Υπόθεση: 
Στην καρδιά της Τζακάρτα βρίσκεται ένα κτίριο το οποίο είναι καταφύγιο για τους πιο γνωστούς και επικίνδυνους εγκληματίες όλου του κόσμου. Στην προσπάθεια τους να συλλάβουν τον διάσημο βαρόνο των ναρκωτικών που ελέγχει το κτίριο, μια ομάδα πεζοναυτών βρίσκεται παγιδευμένη στους τριάντα ορόφους του κτηρίου αυτού.

Κριτική: (www.tocinemadaki.gr)
Η ταινία αυτή, ξεκίνησε από διάφορα φεστιβάλ όπου άρχισε να μαζεύει βραβεία και να αποσπά θετικότατες κριτικές, από κοινό και κριτικούς. Και ξαφνικά όλοι άρχισαν να μιλάνε για αυτή την outsider ταινία, που αφήνει τους θεατές κατάπληκτους – και όχι άδικα. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο με αυτό.
Ένα ασταμάτητο τρενάκι αδρεναλίνης το οποίο έχει μερικές απ’τις καλύτερες brutal μάχες που έχουμε δει ποτέ. Όταν οι σφαίρες τελειώνουν, οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο: μαχαίρια, καρέκλες, ψυγεία! Οι μάχες παίρνουν μέρος παντού. Στους διαδρόμους, στα δωμάτια, στις σκάλες, έξω απ’τα παράθυρα, και το αίμα ρέει άφθονο. Λαιμοί ανοίγουν και τένοντες κόβονται. Το The Raid δεν φοβάται να ρισκάρει ένα καθαρό R, σαν ταινία αποκλειστικά για ενήλικους. 

Βαθμολογία IMDB: 7,9 (!!!)

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...