5/7/12

Προτεινόμενη ταινία: Beerfest (2006)

  

Περίληψη:
Το «Beerfest» είναι τόσο ελεύθερο όσο υπόσχεται ο τίτλος του… Δύο αδέρφια ταξιδεύουν στη Γερμανία για να σκορπίσουν τις στάχτες του πεθαμένου παππού τους, ο οποίος σημειωτέον ήταν ιδιοκτήτης μπαρ. Οι δύο νέοι είναι τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, καθώς καταφτάνουν την εποχή τού «Octoberfest», ενός φεστιβάλ όπου η μπίρα ρέει άφθονη.

Θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να πιουν, να γλεντήσουν χωρίς όρια, να γνωρίσουν γυναίκες, να κάνουν γενικά ό,τι προστάζει η φοιτητική ζωή, αλλά και να ανταγωνιστούν τα αλαζονικά τους ξαδέρφια στο πλαίσιο του φεστιβάλ. Το αποτέλεσμα θα είναι να κάνουν τα πάντα άνω κάτω... Χαρακτηριστικά, από τη λαιμητόμο περνούν ταινίες όπως τα «Fight Club», «Τρελό θηριοτροφείο» και άλλες κωμωδίες από τη δεκαετία του ’80 κυρίως μη αφήνοντας τίποτα όρθιο. Ταινίες όπως το «Roadtrip», το «Dodgeball» και το «Μεγάλε, τι κάναμε χτες βράδυ» έχουν βρει το διάδοχό τους στην αλυσίδα των sleazy νεανικών ταινιών που και πάλι είναι στη μόδα…

Είναι αρκετά καλή για 2 ώρες γέλιου χωρίς βέβαια να είναι κάτι το εντυπωσιακό απο σενάριο και πλοκή. Πάντως με παρέα είναι μια χαρά για χαβαλέ!

Βαθμολογία IMDB: 6,1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...