27/1/12

Προτεινόμενη Ταινία: Μεταφυσική Δραστηριότητα 3


  

«Paranormal activity 3»
Η τρίτη ταινία του πετυχημένου franchise τρόμου «Μεταφυσική δραστηριότητα», έρχεται να τρομάξει τους πιστούς θαυμαστές της. Πρόκειται για το πρίκουελ των δύο προηγούμενων ταινιών που ταξιδεύει το θεατή στην κρίσιμη περίοδο, όταν ξεκίνησαν όλα.

Οι Χένρι Τζουστ και Άριελ Σούλμαν στρέφουν την κάμερά τους στα παιδικά χρόνια της Κέιτι που τελικά δεν ήταν τόσο ανέμελα ή αθώα. Αυτή τη φορά η πηγή του Κακού κρύβεται σε ξεχασμένες παιδικές αναμνήσεις που έχουν όμως αποτυπωθεί σε ένα τρομαχτικό οπτικό ντοκουμέντο. Η Κέιτι και η μικρότερη αδελφή της έρχονται αντιμέτωπες για μια ακόμη φορά με μια σκοτεινή αόρατη δύναμη. Τα πειστήρια προβάλλονται με το γνωστό ρεαλιστικό στυλ που καθιέρωσε τους δημιουργούς των ταινιών. - (Πηγή: www.clickatlife.gr)

Το δικό μας σχόλιο: 
Την ταινία την ''βρήκαμε'' καλύτερη των προηγούμενων δύο. Η προσθήκη περισσότερων έντονων και τρομακτικών σκηνών (αρκετά αξιόλογων), σε συνδυασμό με το καλό δέσιμο της ιστορίας για την συνολική τριλογία συνθέτουν μια αξιόλογη ταινία τρόμου.. Φυσικά προτεινόμενη..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...