2/2/12

Φέτα με φύλλο και μέλι




Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό που μπορεί να συνοδέψει άνετα τα περισσότερα ελληνικά πιάτα παρέα με τσίπουρα και ρακές!

Υλικά:
4 κομμάτια φέτα
4 φύλλα κρούστας
λάδι
2 κουταλιές σούπας σουσάμι
4 κουταλιές σούπας μέλι
1 κουταλιά σούπας ξίδι

Κόψτε τα φύλλα στη μέση και τοποθετείστε τα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους βάλτε τη φέτα και τυλίξτε τη.

Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το μέλι, το ξίδι, λίγο νερό και τα αφήνετε να βράσουν ενώ ανακατεύετε παράλληλα.

Σε τηγάνι ρίξτε το λάδι, αφήστε το να κάψει και βάλτε τα φύλλα με τη φέτα. Αφήστε τα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Βγάλτε τα, αφαιρέστε το λάδι με απορροφητικό χαρτί και βάλτε τα σε ένα πιάτο. Περιχύστε με τη σάλτσα από μέλι και πασπαλίστε με το σουσάμι. Μπορείτε να τα σερβίρετε ρίχνοντας πάνω τους και λίγο δυόσμο. Α! Σερβίρονται πάντα ζεστά!

Πηγή: www.ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...