27/3/12

Το Αφρικάνικο Μάνγκο (African Mango): Το Θαύμα της δίαιτας!



Έχει κάνει πάταγο στην Αμερική. Το σούπερ «αφρικανικό Mango» γίνεται γρήγορα πιο καυτό νέος τρόπος για να χάσει κάποιος βάρος.
Πρός μεγάλη λύπη της υπερβιομηχανίας, της δίαιτας των εξωφρενικά ακριβών χειρουργικών επεμβάσεων και τόσων φαρμάκων που υπόσχονται απώλεια βάρους η χρήση των εκχυλισμάτων του αφρικανικού Mango (irvingia gabonensis) δείχνει επικίνδυνα ανταγωνιστική για τους ισολογισμούς των παραπάνω εταιρειών.

Το Αφρικάνικο Mango ως μια ασφαλής, αποτελεσματική και ανέξοδη εναλλακτική λύση απώλειας βάρους διογκώθηκε μετά την παρουσίαση του από τον Δρ Mehmet Oz ως ένα θαύμα της ιατρικής στο Show του, το οποίο προβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, 2010. Επίσης μια από τις συνεργάτες του η Δρ Τάνια Edwards, υποστήριξε ότι το εκχύλισμα από τα αφρικανικά μάνγκο, την βοήθησε να χάσε 7 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα χωρίς να κάνει αλλαγές στη δίαιτα ή στην άσκηση της. Οι εθελοντές που το δοκίμασαν έχασαν το 3.990% του βάρους τους, σε μόλις 28 ημέρες - αλλά αυτό δεν είναι το καλύτερο μέρος.

Πέρα από την απώλεια βάρους, οι άνθρωποι που δοκίμασν το εκχύλισμα από το Αφρικανικό Mango έχασαν και πολλούς πόντους από την περίμετρο της μέσης και της περιφέρεια τους. Όμως το μαγικό αυτό φρούτο έχει κι άλλες οφέλειες. Η κατανάλωση του δείχνει σημαντική βελτίωση σε πολλούς τομείς της υγείας των εθελοντών. Τα ευρήματα δείχνουν ότι με το σούπερ εκχύλισμα, κακή χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, και τα επίπεδα της γλυκόζης όλα έπεσαν κατακόρυφα - γεγονός που υποδηλώνει ότι, σε αντίθεση με πολλά χάπια διατροφής στην αγορά, το Αφρικανικό Mango βελτιώνει πραγματικά την υγεία.

Αυτά αναφέρουν ιατρικά και γυναικεία μπλογκς της Αμερικής με δεκάδες προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων που χρόνια αγωνίζοταν με το παραπάνω βάρος τους και το μαγικό Mango τους βοήθησε. Ας ελπίσουμε να είναι πραγματικά θαυματουργό κι όχι απλά ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο.

Πηγή: www.marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...